Optimér dit udlejningsbureau!

- med bookingsystemet firstbooking.dk

Lad Firstbooking klare de tidskrævende, kedelige, men nødvendige administrative funktioner. Og brug i stedet din viden og energi på udlejning,
udvikling, planlægning og kundepleje. Med firstbooking.dk får du en ny kollega som medhjælper i din forretning, og du får frigjort tid til at styre din forretning i den ønskede
retning, uden at forsømme de nødvendige administrative opgaver.
Du kan koncentrere dig om det du er god til!

 

Nem opdatering

Firstbooking giver dig nem mulighed for opdatering af dine boligers beskrivelse og stamdata. For at muliggør detaljeret visning af boliger og søgning efter kundens ønsker, er der i firstbooking-systemet, mulighed for at registrere mange standardinformationer omkring de udlejede boliger.

Hold nemt styr på husejeres og husenes informationer med et let forståeligt interface.

Fornyer i kontrakter med husejerne hvert år, kan systemet også håndtere dette tidskrævende arbejde for jer.

 

 

 

Online Bestilling

Firstbooking lader dine kunder booke sommerhuse online fra din hjemmeside, så du er sikker på at dine kunder kan leje når de har tid og er motiveret. Du bestemmer hvilke informationer / beskrivelser fra boligerne der skal vises på din hjemmeside. Priser opdateres på din hjemmeside og tager højde for eventuelle rabatter, f.eks. 14 dage for 10 dages pris, automatisk lastminute rabat, eller andre rabatter.

Bookingformularen tjekker automatisk om informationerne passer og sætter automatisk perioden offline, så der ikke sker dobbeltbookinger. 

Automatisk kontrakt

Systemet udsender automatisk kontrakter til lejerene, inkl. dine handelsbetingelser og  nøgleinformationer. Lejebetingelser kan opsættes generelt, men også individuelt for ferieboliger.

Husejeren kan få en mail hver gang ejerens bolig reserveres og/eller når lejer har betalt første rate. Lejere får automatisk kvitteringsmails ved betaling af rate 1 og rate 2. Har I online betaling, bogføres indbetalinger automatisk i systemet. (Dette er blot et lille udvalg af de 31 systemmails, som automatisk kan udsendes på de sprog i ønsker).

 

Fleksibel modulopbygning

Firstbooking er modulopbygget, hvilket sikrer at I kan starte med et system som er skræddersyet til jeres behov, men som har muligheden for at vokse med jeres forretning.

Når jeres behov ændres eller firstbooking tilbyder et nyt smart modul som kan spare jer tid eller øge jeres omsætning, ringer I blot og der åbnes for de ønskede funktioner i systemet.

 

  

24/7 support

Hos Firstbooking har vi døgnovervågning af systemet og I kan kontakte en teknikker døgnet rundt, hvis I skulle opleve driftsmæssige problemer.

Indenfor normal åbningstid, har I selvfølgelig også gratis support på systemet, enten pr. telefon, chat eller e-mail. Ingen ekstra abonnementer for at holde systemet kørende eller få hjælp.

 

Integration med diverse portaler

Firstbooking giver mulighed for at integrere med f.eks. cofman.com, sommerhusudlejning.dk, feline.dk, fejo.dk, sommerferie.nu eller Dine foretrukne samarbejdspartnere, for at sikre øget udlejning.

 

  

Booking direkte fra Facebook

Firstbooking tilbyder også at integrere en bookingfunktion direkte på jeres Facebook-side. Dette kan være effektivt såfremt I anvender Facebook aktivt.

 

 

 

Individuelt design

Firstbooking leverer individuelt designede hjemmesider sammen med systemet, alternativt tilbyder vi to gratis skabeloner I kan anvende, eller integrerer bookingdelen og husvisning m.v. på jeres eksisterende hjemmeside. (Som standard leverer vi hjemmesider på dansk, tysk og engelsk eller andre sprog, alt efter jeres behov).